Verslag dag drie

goed en diep geslapen met C naast me.

Gisteren 6 jongens ontvangen: R, J, D,A, S, C. opgewekte dag. Het wordt gaandeweg wat blurry als ik me de mannen voor de geest probeer te halen die hier waren.

Met R ontbeten. Hij leek me de perfecte Grindr gebruiker. Zijn geliefde woonde in het buitenland, dit was voor de afleiding. Na jaren van jaloezie over geheime affaires hadden R en zijn vriend besloten alles te delen, en elkaar te bellen als ze sex hadden met anderen. Omdat R ook over 6 maanden weer terug ging naar zijn geboorteland, was Grindr de perfecte afleiding, en R had er veel succes mee. Wat hij wel problematisch vond was dat hij geen vrienden kon vinden in Utrecht, hij voelde zich alleen op de Uithof. Vriendschap onder homo’s was volgens hem vervangen door de snelle hook up.

J, D en A, kwamen samen. We bekeken familiefoto’s. ┬áJ en D hadden ijsjes meegenomen. (later chatte ik toevallig met de man die de ijsjes die dag had verkocht) D had geen datingapps meer, maar kwam nu mee met J. Het lukte D niet om zijn lange termijn behoefte te vervullen op de App.die hij luid en duidelijk aan zichzelf had verwoord. J. had een liefje en een mapje “mannen” in zijn Smartphone. Daarnaast 4 kinderen met een lesbisch koppel. Het klonk niet als een vuiltje aan de lucht. A. was nog jong en Engels. We praatten over eerste vriendinnetjes en googelden hun foto’s.

S kwam mijn voeten masseren, hij had er groot talent voor. Ik kon het me niet herinneren, de laatste keer dat dat was gebeurd. Hij had pizza meegebracht. We praatten over die goede oude tijd dat je mannen arrangeerde via de “gay carroussel 06 lijn”. S had er een keer uren voor gereisd om een telefoonpartner live te ontmoeten. Weemoed.

In de avond een romantische chat die tot niets leidde. Gelukkig kwam C. daarna om het songfestival te kijken. We lagen samen op bed en dronken bosbessensap met Wodka. Hij was hier al geweest op dag 1 en had behoefte terug te komen. Eergisteren schreef ik over C.’s probleem zijn lichaam aan iemand te tonen. Meteen na ons bezoek die dag kreeg hij een chat van iemand die zei: “our bodies doesn’t fit. first lose weight and shave.” Daarna echter ontmoette hij iemand in “het kalfje” waarmee hij naar huis was gefietst. De jongen had een vergelijkbaar lijf als C, dus had hij zich uitgekleed. Nu voelde hij de behoefte dat te komen vertellen, Sweet. Zweden won. We vielen in een diepe slaap.

Share

Comments are disabled