Verslag dag vier

Laat maar diep geslapen met M. naast me.

Bedacht me vanochtend dat het voor sommigen van de gasten raar moet zijn om dit blog te lezen, we praten over persoonlijke zaken. Ik bepaal uiteindelijk wat in dit miniverslag staat en wat niet. Dat kan ongemakkelijk voelen voor ze. Een paar details van de afgelopen dagen daarom aangepast, zodat niemand bang hoeft te zijn ‘gedetecteerd’ te kunnen worden.

Was fijn wakker worden met C. naast me. Veel gelachen.

In de ochtend was het bloedheet. D. kwam ontbijten, we nestelden ons met het eten onder de airconditioning. We praatten over de onmogelijkheid  bij een Grindr date om iemand die een half uur naar je onderweg was op de fiets- daarna af te wijzen. Hoe om te gaan. Verval je in medelijden-seks (toch maar doen, wat anders is het zo zielig) of zeg je iemand recht in zijn gezicht dat er iets mist. D. had de ideale methodiek: hij ging zich op zo’n moment vrouwelijker voordoen, zodat hij zelf werd afgewezen.

Met A. had ik gepland te praten over ziekte en dood. Maar hij had me al zoveel geschreven over de liefde, dat dat toch het onderwerp van gesprek werd.Hij wilde zijn levensgeluk niet laten afhangen van de vraag of hij al dan niet een partner had. (Ik was onder de indruk van wat hij schreef en zei.)  Bij Tribes op de app had hij zichzelf een “geek” genoemd, naar eigen zeggen de seksuele variant van “nerd”. Toffe ontwikkeling dat de aloude “nerd” nu ook seksueel geëmancipeerd was. Grindren deed hij dan ook niet op zijn Smartphone, maar via een emulator, waardoor je sneller kon typen. De berichten stroomden dan ook in supersnelle vaart mijn schermpje binnen. respect. Niet verbazingwekkend dat A. alleen in contact kwam met mensen via de app., in zijn leven had hij 1 iemand aangesproken in een kroeg.

M. kwam dineren. Ik had nog van niemand eerder zoveel berichtjes gehad tussen het moment dat hij zijn huis verliet en bij mij aanbelde. Naar eigen zeggen was hij een onzeker persoon, die alles wilde uitspreken. Ik was daarom voorbereid op “twee minuten hyperness”, wat overigens alles meeviel. Altijd bijzonder te merken dat juist de jongens met een sportschool lichaam en een knap gezicht, onzeker kunnen zijn. Hij had slingers meegenomen, een fles Baileys en een kaart. lief. Veel gepraat en gelachen.

In de nacht kwam M. na een lange zoektocht om samen met iemand wakker te worden. Na zijn eerdere bezoek waarin we naakttekeningen van elkaar hadden gemaakt (dag twee) voelde hij de behoefte terug te komen. In de tussentijd had hij een afspraakje gehad met een man via Tinder, die nu jammer genoeg weer naar Londen was afgereisd, de eerste toffe date in tijden volgens hem. o.a. omdat de man tijdens het koffiedrinken NIET zijn telefoon op tafel had liggen. Heel grappig hoe M. vertelde over een flirt die hij had in de bibliotheek. Hij had iets geschreven naar een man die aan dezelfde tafel zat te lezen. Uit een uitwisseling van briefjes was een ontmoeting ontstaan. De good old times.

Wat een fijne dag.

Share

Comments are disabled