Verslag dag twee

Nauwelijks geslapen. wondje aan rechter wijsvinger.

Gisteren vijf mannen ontmoet: J, C, M, H en J. Lichtere gesprekken dan op dag 1. De dag begon met J, 24, we dronken koffie. Hij was naar eigen zeggen een naive Grindr gebruiker; in plaats van een ontmoeting bij iemand thuis, had hij met een man een wandelingetje door het park gemaakt, klonk romantisch. Totdat de man in kwestie voorstelde de bosjes in te duiken, dat kun je de man in kwestie niet kwalijk nemen leek me zo, maar J schrok zich een hoedje.

C, 22, vertelde dat hij niemand zijn lichaam wilde laten zien, hoezeer hij ook een opleiding als danser had. We bakten pannenkoeken met het beslag van gisteren. Na zijn relatie drie jaar geleden had hij een traumatisch beeld van zijn lijf, op het internet zocht hij vooral mannen om “mee te zijn”, wat begrijpelijkerwijs niet echt wilde vlotten. Masturberen en porno kijken was ook niet aan de orde. Uitzonderlijk.

Met M, 26, had ik een behoorlijk hilarische naakttekensessie. Goed om weer eens in alle rust de anatomie van een plasser te bekijken zonder seksuele connotatie.

H, al wat ouder, was onder de indruk van zijn net geïnstalleerde dating Apps, gisteren op zijn geleende I phone gezet. Hij voelde de “verslaving opborrelen”, samen wijn drinkend aan mijn tafel, kon hij zijn blik niet weghouden van de profielfoto van een jongen op 43 meter afstand, we bespraken de uiterlijke kenmerken van de jonge God. H. trimde mijn baard, voelde vertrouwd.

J kwam uiteindelijk dronken worden, maar eerst maakten we pasta. Had zijn eigen wijn meegenomen. Had als Jood nog wel eens last van antisemitisme op de App, maar juist niet vaak van Turkse/ Marokkaanse jongens, met hen had hij “een band”. Net als de andere J. vandaag, vroeg hij zich af of hij naar Amsterdam moest verhuizen, zijn vrienden achterna. Utrecht was geen stad om andere jongens tegen het lijf te lopen. Omdat zijn relatie drie maanden geleden was beëindigd, rommelde hij nu wat op internet, klonk gezond. Maar als hij in Amsterdam de App aanzette werd hij weggeblazen, daar had je een dagtaak aan het wegwerken van berichtjes.

Share

Comments are disabled